MÉS DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA
AMB LA IL·LUSIÓ DEL PRIMER DIA
DONEM CALOR A CASA TEVA,
REFORMES A MIDA
ASSESSORIA FISCAL COMPTABLE,
EN BONES MANS

Necessites ajudes amb l’administració de la teva propietat o algun dels nostres serveis?

logo-finques-rife

Experts en Assessoria i
Administració Immobiliària

RIFÉ, és una Administració de Finques i assessoria fiscal Comptable i Laboral ubicada a Barcelona. És una empresa formada per professionals amb una dilatada experiència, que garanteix un tracte directe, personal, formal i professional. RIFÉ Immobiliari. Dedicada a la gestió de patrimonis, administració de finques, compravendes, lloguers, permutes, declaracions d’obra nova, promocions, etc., així com a la gestió fiscal i tributària de tema immobiliari. Inscrits en el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AICAT), al Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API), així com al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida.
RIFÉ Assessoria, encarregada en l’assessorament i gestió ofereix una cobertura completa en l’àmbit fiscal, Comptable i Laboral de la petita i mitjana empresa, professionals independents i propietaris d’immobles. Inscrits al Gremi d’Assessors Fiscals, Comptables i de Gestió Empresarial de Catalunya (G.A.F.C.G.E.C.)

Els nostres Serveis

A Finques Rifé estem som especialistes del sector immobiliari, compra-venda i lloguer d’immobles. Gràcies al nostre equip de professionals garantim una gestió i administració totalment personalitzada. Els nostres principals serveis són:

Últimes notícies